Projecten

La Rive-La Réserve Knokke

Antwerpse Bouwwerken bouwt in opdracht van Compagnie Het Zoute, 88 luxueuze appartementen op de Historische site van Hotel La Réserve, een begrip in Knokke en ver daarbuiten.

La Réserve Knokke heeft altijd al bekend gestaan als een exclusieve en luxueuze site en een verblijfplaats van internationale beroemdheden als Frank Sinatra, Edith Piaf, Jacques Brel, Marléne Dietrich, Nat King Cole en vele andere. In dit rijtje mochten natuurlijk de fiere medewerkers van Antwerpse Bouwwerken niet ontbreken.

Het project “La Rive” is de tweede en laatste fase van de totale herontwikkeling van de site. Het project omvat een ondergrondse parkeergarage van circa 4.300 m² en 5 tot 8 bovengrondse verdiepingen voor in het totaal circa 15.600 m². De ‘kleinste’ appartementen zijn 121 m² groot, inclusief één slaapkamer. De grootste appartementen tellen al vlug vijf slaapkamers en zijn maar liefst 265 m². De verkoopprijzen variëren van van 690.000 euro tot 2,5 miljoen per appartement.

Antwerpse Bouwwerken staat in voor de volledige gesloten ruwbouw alsook voor de coördinatie van de andere werken zodat de appartementen rechtstreeks aan de eindgebruikers sleutel op de deur kunnen afgeleverd worden.

Plaats: 
Knokke
Opdrachtgever: 
Compagnie Het Zoute NV
Ontwerpteam: 
EL Architects BV BVBA
Uitvoeringsperiode: 
2017-2020
Bedrag: 
14 M €